MBO Informatica

De Career Tracks zijn er voor (aankomend) IT'ers die een specifieke IT-functie ambiëren of die in hun functie hogerop willen. De Career Tracks zijn functiegerichte IT-opleidingen voor herkenbare functies zoals systeembeheerder of helpdeskmedewerker.

Op dit moment kunt u kiezen uit:

  • Certified System Engineer

  • Certified Network Administrator

  • Certified Help Desk Professional

  • Certified Business Information AdministratorRelatie met andere tracks
Career Tracks kunt u, net als de andere tracks, zien als tussenstations en eindstations in een groot, open landschap. Naar welke stations u reist en via welke route: dat bepaalt u zelf. Als u een station bereikt, krijgt u een certificaat. Zo verzamelt u gaandeweg certificaten die laten zien over welke competenties u beschikt, ook handig voor uw werkgever.

Neem nou Certified System Engineer. Deze Career Track heeft zeven tussenstations en dus ook zeven certificaten. Hiermee kunt u naar het eindstation, waar u een track assessment doet. Daarmee laat u zien dat u het vak in de praktijk ook echt beheerst: "modder aan je poten" zogezegd.

En dan nu het leukste: heeft u een van de certificaten al elders gehaald, bijvoorbeeld ITIL®, ECDL, Microsoft of A+, dan laat u deze stations mooi links liggen. Als u op het eindstation maar laat zien dat u over de benodigde competenties beschikt voor het eindcertificaat. Maar u kunt ook een deel van de reis maken. Of overstappen op een andere track, want daar zijn de behaalde certificaten ook geldig. U ziet: met I-Tracks kunt u alle kanten op.

 

Doorlooptijd          : 1,5 jaar (bij een dagdeel onderwijs in de week).

Kosten                  : De kosten bedragen € 5845,-, te betalen in maandelijkse termijnen

van € 324,71.