E3 ICT Efficiënt, Effectief, Educatief

E3 ICT is onder andere een opleidingscentrum met een nieuwe en vernieuwende visie op onderwijs in het algemeen en informatica-onderwijs in het bijzonder. Nieuw is de opvatting dat opleiden in alle opzichten flexibel moet zijn. Dat wil zeggen, aangepast aan de wensen van degenen die opgeleid willen worden. Die flexibiliteit is een van de uitgangspunten voor de kwaliteit van onze opleidingen.

De kwaliteitsopleidingen van E3 ICT voldoen aan de volgende eisen:
- een flexibele organisatie;
- deskundige en ervaren docenten;
- actueel en gedegen cursusmateriaal;
- meetbare prestaties.

Uitgaande van de genoemde flexibiliteit is het uiteraard ook mogelijk op basis van uw eigen wensen door ons een opleidingstraject te laten samenstellen en uitvoeren. Een aantal voorbeelden ter illustratie van het bovenstaande:

* Cursusdagen en -tijden van maatwerkcursussen worden in overleg met de cursisten afgesproken. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met eventuele variabele werktijden.
* De docenten hebben ervaring in hun vakgebied en hebben hun sporen op het gebied van cursusgeven verdiend. Beginnende docenten krijgen eerst een interne opleiding op didactisch gebied.
* Al het cursusmateriaal is door eigen docenten ontwikkeld en is/wordt door E3 ICT uitgegeven. (Zo is E3 ICT de enige uitgever van de methode I-Tracks)
* De slagingspercentages zijn hoog en de cursisten zijn uitgesproken tevreden over de cursussen, de docenten en de flexibele aanpak tot op lesniveau.

Persoonlijke wensen alsmede een toelichting op de uitgangspunten bespreken wij graag met u persoonlijk.

Marcel Snel
Directeur E3 ICT